mammatillheily

Alla inlägg den 9 augusti 2011

Av Emelie - 9 augusti 2011 23:03

Ska väl ta och krypa ner här tänkte jag. En dag imorgon också. Blir nog bara lugnt faktiskt. Det mesta beror väl på vad det är för väder.. :)

Ingen omnattning på Heily ikväll. Mycket skönt. :)

Så nu har jag tagit hand om köket och ögonen går i kors! :)

Godnatt!

Av Emelie - 9 augusti 2011 16:40

Vi trotsade regnet och gick. Väl framme duggade det bara och Heily kunde gunga lite. Vi tog även en sväng på gungbrädan med henne och en sväng i ruschkanan (stavning!?) Hon har väl inte riktigt förstått vitsen med det än.. Eller jo, gunga tycker hon om. Men resten, då glodde hon mest bara.. :)


Tyvärr fick inte kameran följa med eftersom att det regnade så mycket. Får gå bort en annan dag när det är bättre väder och gunga lite.. :)


Nu ska jag ordna mat här.



Av Emelie - 9 augusti 2011 08:52

Först hade Heily svårt för att somna igår. Tror jag nattade om henne 3 gånger.
Inte ofta hon har det så, men ibland, jätte jobbigt. För precis när man satt sig till ro eller börjat med något så gapar hon där inne..
Så hon somnade inte förrän framåt 23 igår.

Sen vakna hon igen vid 02!? Varför liksom!? Försökte få henne att somna om, men hon ville inte så gick upp och gav henne välling, sen somnade hon om straxt innan halv 3 och sov till 8.

Tycker det är skitjobbigt när hon vaknar sådär på natten, speciellt när man inte är så van vid de, då blir det extra jobbigt på något sätt. Skillnad i början efter hon kommit då var jag upp varannan timma och mata henne, då vänjer sig kroppen på något sätt.

Jaja, nä. Färdigtjatat! :)

Idag ska vi gå bort till lekparken och gunga lite. Ska se om den nya parken är klar också.

Ha en bra dag!


 

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards